femeie Bacau

Bacau, Romania

ach65

femeie

Bacau

20 comentarii

motor_069

draguta si simpatica<br />

sgddgs

superba!

 Barbat krys_

krys_

o super doamna<br />

 Barbat krys_

krys_

super femeie

 Barbat cello500

cello500

i like nature - too

misto picioare.te ai ratacit?

te-ai ratacit?

 Barbat doru_doru00

doru_doru00

Hai sa ne pierdem in magia primaverii, sa lasam totul in urma, infruntand viitorul cu forte noi! <br />Raza soarelui sa iti incalzeasca sufletul, iar in inima ta sa infloreasca primavara! <br />Traieste pentru cine te iubeste infrunta-i pe cei care te provoaca si ignora-i pe cei care nu te baga in seama... <br />pupicii!

 Barbat doru_doru00

doru_doru00

Destinul aseaza în palma fiecaruia Universul,suntem o parte din tot, repetându-ne zbor si zbor, si zbor… suflete de îngeri în cartea vietii. <br />Cind sufletul iti oboseste aminteste-ti ca si el are nevoie de liniste, de hrana si de un motiv de bucurie. Da-i ceea ce-ti cere, acorda-ti ragaz pentru prieteni si pentru toti cei care te iubesc. <br />O seara cat mai placuta!

 Barbat doru_doru00

doru_doru00

Sa nu razi niciodata de visurile cuiva. Oamenii care nu au visuri nu au nimic. Soarele rasare numai pentru cei care s-au trezit inaintea lui...<br />Viata e un drum, poezie, vis, asteptari,sperante aruncate la roata norocului,brate strângând la piept suflete sau închipuiri,nestiind niciodata ce va aduce clipa când va veni. Suntem visatorii ce merg descult pe nisip, îmbracati în soare si ploi.<br />Dansam cu singuratatea,asa cum am dansa legati la ochi,cu speranta ca în aerul dens ce ne înconjoara e mereu cineva dansând pe aceleasi ritmuri,foarte aproape.<br />pupicii dulcii!!

 Barbat doru_doru00

doru_doru00

Viata este uneori foarte zgarcita: trec zile, saptamani, luni si ani fara sa simti nimic nou.<br />Totusi, odata ce se deschide o usa, o adevarata avalansa patrunde prin spatiul deschis.<br /> Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat poti accepta.<br />Am venit iar pe la tine<br />Si ma bucur ca esti bine<br />Te salut, te vizitez<br />Sanatate iti urez<br />Dupa ce te-am salutat<br />Te pup dulce si am plecat...

 Barbat doru_doru00

doru_doru00

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa-ti calauzeasca pasii pe drumul vietii...Sarbatori Fericite !!!

 Barbat doru_doru00

doru_doru00

Fericirea este un parfum pe care nu îl poţi pulveriza pe cineva fără să ajungă şi pe tine...<br />Iubeste, chiar daca unii spun ca nu conteaza. <br />Numai fiind indragostita poti supravietui de fiecare data cand viata te da la o parte.Inima care iubeste este vesnic tanara.<br />Oamenii se intalnesc si se cunosc,apoi se despart.<br />Se despart pentru ca au facut imprudenta de a se cunoaste.<br />Se despart dar ,nu se uita unul pe celalalt! <br />O zi plina de iubire iti doresc minunatie.....!

 Barbat czpisti40

czpisti40

la multi ani...

 Barbat logan99dni

logan99dni

draguta doamna

esti o dulce !

Elegante!!!!!!

 Barbat cosma67

cosma67

..superba ..o doamna adevarata./

 Barbat tommasog

tommasog

Amore ! Mio id yahoo : tommaso_guida

 Barbat tommasog

tommasog

mio id yahoo : tommaso_guida