femeie Toate orasele

Toate orasele, Toate tarile

Fourtwenty

femeie

Toate orasele

12 comentarii

 Barbat misha0101

misha0101

ufffffffff<br />

 Barbat simion72

simion72

hot

 Barbat traian_2473

traian_2473

o dragalasa.

James_Son

plecam intr-o aventura impreuna?:)

Un id de mesenger?

 Barbat paramashiva1

paramashiva1

Buna!<br />Ma numesc Ion Milea, am un nepot nascut crescut in Germania, are 29 de ani, inaltime 185, rac; vine joi in tara noastra, nu stie limba romana, mama lui este sora sotiei mele, este casatorita acolo din 1980 ....<br />Doreste sa gaseasca o domnisoara cu care vrea sa se casatoreasca, daca te intereseaza iti las o adresa a mea de messenger yahoo cu care sa vorbim si s-l vezi la webcam, ID ionmilea48.

 Barbat simion72

simion72

deosebita

 Barbat emiljackman

emiljackman

Dumnezeule! Cat poti fi de frumoasa! Insa, Scorpion fiind stiu bine ca adevarata ta frumusete se afle dincolo de aparente, in forul tau interior, in EU-ul personalitatii tale, in puterea caracterului tau. Felicitari pentru ceea ce esti dincolo de carne si oase

 Barbat alpha_centauri

alpha_centauri

Cu ochii tăi - culoarea nimicului etern,<br />Culoarea nebuniei şi-a crimelor iertate,<br />Culoarea voluptăţii şi-a viciului, ce-aştern<br />În urma lor fanate petale de păcate;<br />Şi părul blond, ca blondul spiralelor de fum<br />Ce conturează-n spaţiu intenţii senzuale,<br />Tu pari cuceritoarea Amantului postum,<br />Iar eu, părtaşul celei din urmă Bacanale!

 Barbat rover7373

rover7373

buna drauta,ma numesc marcel sant necasatorit,lucrez in londra si mi as dorii sa te cunosc,doresc o rel serioasa

 Barbat Antonel28

Antonel28

draguta fata